Despre Haine Gravide și Bebe

Haine Gravide și Bebe - Despre noiTridimensional Serv SRL este un magazin cu capital integral privat,care s-a infiintat in anul 2008 avand ca domeniu de activitate comercializarea de articole de gravide,bebe si pentru alaptat situat langa maternitatea din Oradea.

La noi in magazin gravidele gasesc haine special create pentru perioada cea mai frumoasa din viata unei femei, haine care ofera confort dar si incredere de sine prin croiuri simple si mulate. Aceste haine pot fi purtate si imediat dupa sarcina si cu mult dupa aceea.

Haine Gravide și Bebe - Despre noiIn magazin si pe site gasiti rochii, sarafane, pantaloni, colanti, salopete etc. Pentru bebe avem o varietate mare de salopete,body,caciuli,costumase marimi de nou nascut cat si pana la 0 - 10 ani.

Pentru mamicile care alapteaza avem camasi si pijamale cu nasturi sau pliuri usor de folosit in momentul alaptarii. Avem de asemenea o gama larga de produse necesare alimentatiei copilului si tot ce este nevoie pentru a pregati bagajul pentru maternitate.