Termeni și condiții - Haine Gravide și Bebe

Livrarea produselor

Transportul produselor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau cu poștă. Produsele aflate în stoc se livrează în maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Taxele de livrare și rambursul banilor sunt suportate de catre client. La comenzi mai mari de 500 ron transportul este gratuit.

Toate preturile produselor includ tva.

Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.hainegravidesibebe.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul își derulează operațiunile.

Dacă vânzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Returnarea produselor

În situația în care sunteți nemulțumit de produsul primit îl puteți returna în termen de 10 lucratoare de la data primirii produsului.

1. Returnarea banilor

- legislația romanească în domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucratoare, fară penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". - singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit)
- în cazul în care coletul se trimite prin curier, clientul are obligația de a anunța un reprezentant al Tridimensional Serv SRL pentru a stabili modalitatea de returnare al acestuia.
- în maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră sau prin mandat poștal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

2. Schimbarea marimii produsului

- dacă marimea nu vi se potriveste puteți solicita o altă mărime în masura în care aceasta este disponibilă. Noi vă vom trimite marimea solicitată, sau dacă aceasta nu este disponibilă vă puteți alege un alt produs, cu achitarea diferenței de plată. Taxele de transport vor fi suportate de dvs (client)

Securitatea datelor personale

- conform cerințelor legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Tridimensional Serv SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs., un membru al familiei ori o altă persoană.
- sunteți/nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare desfășurării în bune condiții a livrărilor de produse comandate. Refuzul dvs. face imposibilă desfasurarea livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operatorii Tridimensional Serv SRL.
- conform legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrarii datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată firmei Tridimensional Serv SRL.
- dacă unele din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
- compania noastra vă garantează că datele oferite de dvs. vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenzii dvs.
- aceste date nu vor fi puse la dispoziția nici unei terțe persoane fără acordul dvs. prealabil.

Copyright

Întregul conținut al site-ului www.hainegravidesibebe.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Tridimensional Serv SRL și a creatorului site-ului (Terana Creative SRL) și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Tridimensional Serv SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.